måndag 14 mars 2011

Jag valde rätt

Ibland är det bra fint att ha bloggläsare som bryr sig! Jag fick bra svar angående mina funderingar kring vårjacka till Malmö, så valet blev faktiskt helt rätt. Ingen av de jag tänkte ta, men en bra kompromiss. En lite tunnare ullparkas med uttagbart foder. Mycke skönare att resa i än min tjocka ullkappa. Och jag var precis lagom varm hela helgen! Hade jag tagit någon av de jag tänkte ta så hade jag fått frysa, så tack för hjälpen! Det var väl bara det då!

4 kommentarer :

 1. Vilken underbar blogg du har! Jag snubblade in här av en händelse men kommer absolut att komma tillbaka och läsa mera. Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för de fina orden! Du är så välkommen!

  SvaraRadera
 3. Bra att tipset hjälpte. Vill ju inte skicka hem en JO med förfrusna bloggfingrar från mitt kära Skåneland. ;-)

  (Oh, just det. Där var den förödande smileysen igen)

  SvaraRadera
 4. Sandra: Ja tack!!! Oc smileys i kommentarer är helt okey! :-) till och med nästan ett måste!

  ;-D

  SvaraRadera