fredag 4 mars 2011

Skönhetsbabbel

bumble
Nu har jag äntligen fått tummen ur och lagt min beställning på StrawberryNEToch så fort jag gjort det så kom jag ju på typ hundra saker till jag hade tänkt passa på att kolla på. Typiskt mig. Jag sitter där och försöker frenetiskt att åminna mig om produkter jag läst om på bloggar eller i magasin som jag velat testa, speciellt sånt som inte säljs i Sverige eller är dyrt här. Men när jag bläddrar bland märkena så bli hjärnan bara helt blank av prestationsångest. Så tillslut så beställde jag min i.d. och en ny borste också.

Men sen, så fort jag lagt beställningen så slappnade hjärnan av och plötsligt kunde jag inte göra annat än att komma på grejer jag tänkt titta på. Bland annat läppbalsamet Sugar Rosé från Fresh som jag läst om hos Cecilia Blankens. Och Bumble and Bumble's Thickening schampo och balsam. Men. Även om det inte finns i Sverige, eller är billigare än i Sverige, så är det ju fortfarande pengar. Så därför tänkte jag kolla om det var någon som hade provat schampot eller balsamet och i så fall hade någon erfarenhet av det? Jag har bara läst en rosad recension i något magasin en gång om det. Sen så ser jag ju massa märken som får alla möjliga klockor att ringa, som Dr. Hauschka, Darphin, Benefit och Kiehl's för att nämna några. Men kommer man inte ihåg vilka produkter från dessa märken folk har rekommenderat så spelar det ju mindre roll.

So let's do like this! Kan inte ni snälla om ni har någon favoritprodukt från vilket märke som helst bara ge en liten rekommendation här i kommentarsfältet! Eller om ni nyligen läst en recension. Det är så kul att testa nytt på rekommendation tycker jag! Och det lär ju ändå bli en beställning till framöver!

2 kommentarer :

  1. Fast var försiktig med StrawberryNET, de har gjort sig en smula ökända för att skicka bland annat utgångna saker. Ofta har man tur, men man kan åka på riktiga nitlotter. Tyvärr.

    Hälsningar, f.d sminkbloggerska.

    SvaraRadera
  2. Okey, jag har aldrig haft problem med dem, och jag handlade där första gången 2007. Hoppas att det är urban myths eller vanliga lagermissar. Skulle jag stöta på patrull så kommer jag i så fall blogga om det!

    SvaraRadera