måndag 28 mars 2011

Ett inlägg är bättre än inget inlägg alls

robyn
Så var det måndag igen! Och mannen är äntligen hemma efter en helg i Riga. Bloggandet har visst varit allt annat än på topp denna helg, men däremot så har jag fått sjukt mycke gjort! Får blogga lite om det i veckan! Men även denna vecka är ganska fullproppad, dock mest kvällstid. Imorgon ska vi på Robyn på Cirkus, hade nästan glömt bort det lite mitt i allt, måste peppa med massa Body Talk idag! Sen på onsdag är vi bortbjudna, och på torsdag med, då till Stockholm igen och till ett tungt namn inom Sveriges Radio. Här hade det passat med en smiley, men ja, ni vet. På fredag är en brudklänningsprovning inplanerad igen, och eventuellt ett annat planeringsmöte också. Så ja, det rullar på det här livet.

Och på tal om livet. Det lilla livet i min mage är en riktig spillevink alltså! Vilken buse! Det sparkas och bumpas och har sig mest hela tiden, utom på nätterna då tack och lov. Men mycke mer än Dylan gjorde, och jag tyckte han var busig! Vi får väl se vad det är för liten filur som tittar ut sen i mitten av juli!

Nu måste jag dock hoppa in i duschen innan mitt andra lilla liv vaknar. Han är fortfarande på vintertid, så han sov till 9:45 imorse. Och sover nu förmiddagslur fortfarande! Måste försöka vrida om honom till sommartid. Men jag har inte hittat knappen än. Nåväl. Lite sovmorgon har jag väl aldrig klagat på förr. Att han sen också vill vara uppe ungefär en timme längre än vanligt enligt klockan, det är en annan femma det. Men nu dusch! Så får jag väl väcka honom när jag är klar om inte annat. Ses.

2 kommentarer :

  1. Synd för en trogen bloggfan att det är mindre inlägg, men kul att du verkar ha mycket skoj på gång! :)

    SvaraRadera
  2. Ja här rullar det på vill jag lova! Men jag har även haft problem med bilduppladdningen i helgen som bidragit till bristen på inlägg. Nu har jag dock ÄNTLIGEN köpt ett premiumkonto för bildlagring så nu ska det funka igen, och jag ska även kunna blogga på språng från min ajfån igen! ;-)

    SvaraRadera