lördag 5 mars 2011

Mysmorgon

IMG_7729
Ja det var en fin fredag igår, och jag har haft en osedvanligt fin lördagsmorgon med!

IMG_7738
Plockade upp lillkillen vid tjugo över åtta och lät mannen som kom hem sent i natt sova vidare. Vi myste ihop ett tag, åt frukost och njöt av att köket badade i morgonsol. Sen blev han lite sömnig vid tiotiden så jag la ner honom för en liten förmiddagslur.

IMG_7709
Plötsligt hade jag all tid i världen. Jag hade ätit frukost, disken var gjord, jag hade gjort mig i ordning och lägenheten var redan hyfsat städad. Så jag läste lite i Bostadsguiden och började pyssla vimplarna som jag inte kom igång med igår. Och tänk, 135 bostäder i tidningen, och inte en enda lagom stor en i vår prisklass. Ibland skulle man bo i Boden. Där går herrgårdarna för runt 600.000 kronor. Här i Uppsala ligger en sån på låt säga, 10 miljoner. Och en villa i vårt närområde på mellan 3,5 miljoner och 5,5 miljoner. Som hittat ju!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar