tisdag 8 mars 2011

Tisdags Tävling 8/3-11

IMG_8025

Priset
Dags för Tisdags Tävling! Denna gång består priset av en pocket-size Extra Emollient kräm ifrån Mary Kay! Krämen är en fet kräm, av samma typ som Elisabeth Ardens Eight Hours, och främst avsedd som nattkräm. Själv älskar jag den! Den funkar även bra mot exempelvis torra fläckar eller på fnasiga armbågar. Jag använder den som nattkräm på vintern och året om på läpparna. Detta är som sagt en pocket-size, stor som ett läppglans ungefär, och perfekt att ha i sminkväskan till just läpparna. Ska jag ha läppstift på mig nån gång så grundar jag alltid med denna lite innan, så att läpparna är återfuktade och färgen blir jämn och fin!


Reglerna
För att delta behöver du bara lämna en kommentar där du uttrycker att du vill delta i tävlingen, på detta inlägg eller på facebook-sidan under tävlingslänken. Eller om du vill dubbla dina vinstchanser, på båda! Denna gång lottar jag nämligen ut två stycken, en på bloggen och en på facebook. Du kan vara med och tävla på båda ställena! Senast denna torsdag klockan 20.00 måste du ha lämnat din kommentar! Max en kommentar per person här och max en kommentar per person på facebook. Anonyma kommentarer räknas bara om de är namngivna! Lycka till!


Obs! Tävlingen är inte sponsrad. Vid pristävlingar så är det alltid jag själv som står för inköp av pris, om inget annat anges. Så att ni vet!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! VINNAREN PRESENTERAS PÅ MÅNDAG!

25 kommentarer :

 1. Woho! Mrs Drylips anmäler sig härmed till tävligen!

  SvaraRadera
 2. Jag brukar sällan vinna på såna här saker, men varför inte försöka iaf? ;)

  SvaraRadera
 3. Åh, jag är beroende av den så jag vill vara med!!

  SvaraRadera
 4. Jag vill vara med. :)

  SvaraRadera
 5. Anna-Lena Nordin8 mars 2011 kl. 16:27

  Count me in! :)

  SvaraRadera
 6. Jag är gärna med och tävlar :)

  SvaraRadera
 7. Jag vill va med! Älskar den krämen. har också använt den till just torra läppar=)

  SvaraRadera
 8. Jag vill vara med.. =)

  SvaraRadera
 9. Värst vad flitig du är med tävlingar helt plötsligt! :)

  SvaraRadera
 10. Sofie: Ja jag har ju det som tisdagstema sedan någon vecka tillbaka, och i några veckor framöver. Var detta ett bidrag i tävlingen, eller "bara" en kommentar :-)

  SvaraRadera
 11. Oh... pick me, pick me ;)

  SvaraRadera
 12. Anna C: Oh Anna I wish I could, fast så vågar jag nästan inte skriva för blir det du så trr alla att det var fusk i så fall ;-P Men vi säger såhär, ord 16:33 ;-)

  SvaraRadera
 13. Jag vill va me!

  SvaraRadera
 14. Med såklart! :)

  SvaraRadera
 15. Jag är med här från sjuksängen!

  SvaraRadera
 16. Ehm, bra fråga... Jo, det var nog ett bidrag :)

  SvaraRadera
 17. Nämen Johanna, det här är ju bara för bra för att vara sant...får jag vara med fastän klocka är efter 8? snälla, snälla, snälla! ;)

  SvaraRadera