tisdag 1 mars 2011

Tisdags Tävling 1/3-11

tävling1 mars
Dags för vårens första Tisdags Tävling! Och jag skriver vårens första för att idag är det gripandes äntligen mars! Nu får man börja längta! Och om öppna skor är något du längtar efter att gå i så måste du vara med och tävla i denna Tisdags Tävling! Priset är nämligen två fina krämer ifrån Scholl som jag införskaffade själv första gången inför vårt bröllop. Det var mycket jag passade på att prova då när man hade lite extra svängrum i skönhetsbudgeten, och bland annat då dessa två. Superbra tycker jag! Fast du vinner såklart nya då, inte mina! Den ena reparerar spruckna hälar och tar bort förhårdnader, den andra är för hela foten och mjukar upp. Perfekt för fötter som har varit instängda i lager av skor och strumpor sedan september ungefär. Så nedan följer allt du behöver veta för att vara med och tävla!


Tävlingen går helt enkelt ut på att välja ut ett favoritinlägg ur min blogg! Så för att vara med och tävla så börjar du med att välja ut ett inlägg som du tycker är roligt, inspirerande, fint, tänkvärt eller liknande. Sedan kommenterar du bara på detta inlägg med titeln på ditt favoritinlägg och skriver en kort motivation till varför du gillade det inlägget. Klart! Tävlingen avslutas på torsdag denna vecka klockan 20.00 och inlägg inlämnade efter det tas inte med i tävlingen. Och för att bidraget skall vara giltigt så måste det namnges, helt anonyma bidrag räknas ej. Vinner gör sedan en av de tre bästa motiveringarna utsedda enväldigt av mig, med lite hjälp från mannen då kanske, och sedan drar jag en slumpmässig vinnare utav de tre helt enkelt. Så! Låt tävlingen starta!


Ps. Vill du dubbla dina chanser att vinna kan du lämna samma motivering under tävlingsinlägget på facebook-sidan. Blir ditt inlägg ett av de tre bästa så får du sen dubbel chans vid dragningen. 


Obs! Tävlingen är inte sponsrad. Vid pristävlingar så är det alltid jag som står för inköp av pris, om inget annat anges. Så att ni vet! 

Tävlingen AVSLUTAD! Vinnare presenteras imorgon!

7 kommentarer :

 1. Jag gillar egentligen alla dina pysselinlägg. Men väljer det här: http://www.byjowithlove.com/2010/07/garden-party.html
  Varför? Enkelt...vi är av samma skrot och korn och det är härligt att se att man går igen i sina egna barn =)
  Sedan är det ett kul minne när du satt hemma hos oss och borrade kaffekoppar till dina fina lampor, med gravidmage och allt.
  Kram Mette
  Om nu en mamma kan får vara med i tävla vill säga...

  SvaraRadera
 2. Det finns ju så många jag gillar! Jag väljer: http://www.byjowithlove.com/2011/01/foodbonanza.html. Du är fantastiskt duktig på att fota. Här blir man sugen... både på mat och att fota. :)

  SvaraRadera
 3. Jag röstar på inlägget från måndagen den 7:e februari 2011
  "Politiskt inkorrekt men inte dum i huvudet." Anledningen till detta är att jag är glad att du vågar vara politiskt inkorrekt. Vi behöver fler av dig!!! Sådana här inlägg ger din blogg mer tyngd liksom... jag tycker din blandning av inlägg, från inredning-barn-Gud osv berikar din blogg...
  Det är så kul att följa... Du verkar vara en härlig tjej, fantastisk fru, en grym, (i positiv bemärkelse =) )mamma och jesu barn..:)

  SvaraRadera
 4. För mig blir det helt klart inlägget som heter "Tips" http://www.byjowithlove.com/2011/02/tips.html

  Jag menar. Visst har du många jättehärliga inlägg osv men detta inlägg revolutionerade ju faktiskt mitt LIV!! Hela det här inlägget är ju också en motivering i sig...http://makenaa.blogspot.com/2011/02/basta-tipset-ever.html och eftersom många av mina läsare är antingen småbarnsföräldrar eller jobbar med barn i förskoleåldern så skulle jag utan vidare vilja påstå att du genom det inlägget även har revolutionerat fler liv än mitt!!

  DESSUTOM (inte en del av motiveringen men...) så är mina fötter i skrikande behov av vinsten!!!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar verkligen alla dina inlägg om pyssel för det ger mig inspiration men jag väljer detta http://www.byjowithlove.com/2011/01/fran-guld-till-betong.html. Från guld till betong när du gjorde om en ram med svart tavla i. Jag har nu en egen men gick från guld till vitt :)
  Tack så mycket för tipset är så nöjd med min! :)

  SvaraRadera
 6. Det finns en hel del att välja mellan men jag väljer http://www.byjowithlove.com/2010/10/cause-you-carry-me.html
  Tycker den är så vacker.
  /Nina

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det här inlägget är hemskt inspirerande! De där tre färgerna tillsammans med typografin väcker liksom målarlusten i mig! Att tejpa och måla sådana där rutor har jag tänkt på att göra ända sedan jag såg ditt inlägg! http://www.byjowithlove.com/2009/06/nykomling.html

  SvaraRadera