onsdag 16 mars 2011

Todays dagens

IMG_8332

Ja den kulan går inte att förneka längre. Fast ränder på bredden gör ju sitt också. Så måste det ju vara. För sådär tjock har jag väl ändå inte gått och blivit. Eller har jag? Extra snygg idag i alla fall, med muddranden från mammajeansen mitt över magen. Jag menar. Det ska ju synas att man har specialkläder va. Annars måste jag ändå säga att jag faktiskt känner mig väldigt fit och fräsch. Så att det inte låter som att jag gnäller. För det gör jag inte. Jag mår väldigt bra. Jag känner mig inte så tjock som jag ser ut om vi säger så. Men det ser ut som om jag fotat dagens outfit med en fisheye lins. Det har jag inte. Märkligt det där.

3 kommentarer :

 1. Tycker du ser väldigt nätt ut, jag! Och fin såklart, som vanligt! :)

  SvaraRadera
 2. Fint! Var har du köpt jeansen? Tycker det är så svårt att hitta mammabyxor.

  SvaraRadera
 3. Amanda: Tack! Du är snäll du!

  Nina: Jeansen är Traderade H&M MAMA jeans ifrån hösten 2010, så gott som oanvända! Och till under en tredjedel av priset, så att söka där är ett tips! Bra att veta sin storlek innan dock!

  SvaraRadera