fredag 4 mars 2011

Mina fredagar

happy

Jag älskar fredagar! Inte bara för att de gränsar till helgen, utan för att de i sig alltid är så fantastiskt mysiga dagar. Mannen är oftast ledig fredagar, vilket innebär hela förmiddagen tillsammans hela familjen. Och det är det mysigaste jag vet! Sen på kvällen så åker han oftast in till kyrkan för att hjälpa till med och ha hand om ungdomsmötet. Så då är det jag och Dylan som har lite fredagsmys. Sen, när barnet har somnat runt en åttatiden sådär, så har jag resten av kvällen för mig själv. Älskart! Och eftersom jag inte är så mycke för TV-tittande, och speciellt inte när jag är själv, så blir det inga nöjesprogram för mig. Det blir vad jag vill. Ibland bara läsa runt på bloggar eller hemsidor. Kanske ta tid att lära mig något nytt i Photoshop eller HTML. Eller så pysslar jag med något av alla mina ständigt pågående projekt. Ikväll har jag dock planerat in att rensa i garderoben. Igen. Det behövs ständigt. Den är som en vildvuxen trädgård min garderob. Den har liksom ett eget liv. Och sen, om det blir någon tid över det vill säga, så tänkte jag pyssla lite vimplar till Dylans rum. Så på det viset ser min glamourösa fredagskväll ut! Ha en fin helg nu! Happy helg på er!

6 kommentarer :

 1. Fin helg på dig MED! Hoppas att du har en mysig och pysslig fredagskväll :)

  SvaraRadera
 2. Här är man ju också alltid själv med barnen på fredagkvällarna. Bruar bli favomat till middag, sen lite mys med dem på olika vis. Ikväll blev det chips, druvor och filmen Mästerdetektiven Blomqvist. Men för en gångs skull är faktiskt A hemma ikväll!! :D

  SvaraRadera
 3. Är så sugen på att se bilder på din garderob. Tycker du har en himla fin stil.

  SvaraRadera
 4. Hur många läsare har du på bloggen?

  SvaraRadera
 5. låter som en härlig dag, hoppas helgen blir lika trevlig :)

  SvaraRadera
 6. JoHo: TACK!

  Makena: Mys!

  Maria: Okey, men då måste jag inte bara rensa. Då måste jag städa också ;-)

  Anonym: Give me a name, I give you a number ;-)

  Killmamman: Tack! Den har varit topp! Hoppas din va fin den med!!!

  SvaraRadera