söndag 20 mars 2011

Dagarna börjar bli längre än nätterna

IMG_8376

Jag har en lugn och fin söndag idag, så jag passar på att slänga upp en dagens. Inget märkvärdigt, förutom att det kanske var sådär en hundra år sedan jag kunde få upp mitt hår i en knut senast! Min favoritfrisyr. Så lite spray och ungefär tusen hårnålar senare för nackhåret så satt den där. Det var det jag saknade mest när jag klippte av mig håret förra sommaren, i den kortaste page jag haft sedan jag var elva år. Nu tror jag att jag ska spara igen. Faktiskt.

Annars då? Jo jag hade tänkt ta barnet och åka på söndagsmöte imorse, men vi vaknade kvart över nio båda två, och eftersom mötet börjar tio kändes det lite väl stressigt att få i oss frukost, göra oss i ordning och åka två bussar bort på fyrtiofem minuter. Så vi skippade det. Mannen då? Ja han är i Umeå på konferens sedan i fredags och kommer hem ikväll. Han är faktiskt borta fem helger i rad nu, och lite tråkigt är det ju allt, men det går ändå ganska bra. Han är ju hemma på veckorna, och oftast kompledig någon dag då, så vi får passa på att mysa extra då istället!

Nu sover barnet eftermiddagslur, så jag ska sy lite på brudklänningen jag håller på med. Sen när han vaknar ska vi ut i det härliga solskenet! Och fira, att dagarna nu faktiskt börjar att bli längre än nätterna. Mmm. I like!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar