torsdag 3 mars 2011

Sugen på lite fotkräm

Tänkte bara påminna om att klockan åtta ikväll så avslutas tävlingen om fotkrämerna. Mannen retas lite med mig och säger att det var ett tråkigt pris. Det är bara för att han aldrig har behövt fotkräm i hela sitt liv, eftersom han har perfekta fötter med släta hälar. Det har inte jag. Så är du som mig kanske du förstår att det inte alls är ett tråkigt pris! Speciellt som den mörkblå verkligen är riktigt bra, och gör sin grej! Så fick jag det sagt också.

3 kommentarer :

  1. Och särskilt inte när man precis varit/är gravid. Då e ju kanske inte hälarna de finaste längre... Inte mina iaf!

    SvaraRadera
  2. Men Emilie, varför var du inte emd och tävlade då ;-P

    SvaraRadera
  3. Han kanske ska tänka på att det vore mycket mer omysigt att tåflörta med en fru med fnasiga, sträva fötter. ;)

    SvaraRadera