fredag 11 mars 2011

I Skåneland


Testar och ser hur det går att blogga ifrån min iPhone. Tyvärr så verkar bilderna fortfarande bli pixliga när jag lägger upp dem direkt från telefonen. Den här har jag lagt upp på nytt ifrån datorn nu. Innan var den jättepixlig. Kanske får testa en annan bloggapp sen, kör BloggPress nu. Någon som har en rekommendation att komma med där?

Flygresan gick i alla fall hur bra som helst! Dylan fikade lite och lekte med pappas iPad så han var nöjd. Sen somnade mina killar på flygbussen in till Malmö och mamman, alltså jag, sitter och fotar och leker med telefonen. Solen skiner och jämfört ned Norrlands framsida så är det faktiskt varmt. Skönt! See you!

1 kommentar :

  1. Hej!
    Jag bloggar ju också från iPhone via BlogPress och har inga problem med mina bilder. Har du provat att ändra inställningen för Photo Scale under Settings (i BlogPress)? Jag kör Medium Size vilket jag tycker duger fint. :-)

    Passar även på att säga tack för en helmysig blogg! Jag tassar in här och läser rätt frekvent (även om jag är rätt dålig på att lämna kommentarer). Gillar både ditt sätt att skriva och alla dina fina bilder. :-)
    Kram!

    SvaraRadera