tisdag 8 mars 2011

Malmö

malmö
På fredag så drar vi till Malmö! Hela familjen! Mannen ska på ett styrelsemöte på söndag så vi passar på att göra en weekend av det och hälsa på hos min vän Linn, och hennes man Justin. Ska bli alla tiders! Jag älskar Malmö! Dessutom så ryktas det att våren har nått dit. Någon som kan bekräfta? Dylan skall flyga för första gången, så vi hoppas att allt ska gå bra med det. Det tror jag. Det är bara så sjukt mycke mer grejer man ska ha med sig när man reser med barn, ja förutom själva barnet då. Men det ska nog gå bra. Sist jag var i Malmö var jag spy... jag menar nygravid och det var högsommar, och ändå var det lovely! Får ställa in mig på att det kanske inte är fullt lika varmt nu som då, men ändå (en främling?) lika lovely. Älskar Malmö. Maaalmööö! Shalalalala!

4 kommentarer :

 1. Malmö var kallt, men väldigt soligt och fint häromdagen iaf! Lund var nästan sitta-ute-i-solen-i-linne-och-uppkavlade-byxor-väder idag. Förhoppningsvis hinner graderna krypa uppåt till helgen ;) Vår, men javisst!

  SvaraRadera
 2. Malmö är verkligen underbart, vi var där i somras och jag åker gärna tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Caroline: Ja men då håller vi tummarna för det! Sol åtminstone!

  Linas: Ja det är fantastiskt på sommaren! Och mysigt med närheten till Köpenhamn också!

  SvaraRadera
 4. Ja, vi åkte faktiskt vidare till Köpenhamn och sedan Århus och det var riktigt trevligt det med!

  SvaraRadera