tisdag 1 mars 2011

Ingen bloppis än

Det är några som har frågat om jag bloppar saker, alltså har en blogg-loppis. Det har jag inte. Oftast när jag rensar ut saker, mest kläder då, så frågar jag mina systrar om det är något de är intresserade av. Sen går resten oftast till välgörenhet. Eller om det är något lite finare som jag tror skulle förlora lite av sitt värde på en second hand så lägger jag upp det på Tradera ibland. Men jag håller på att fixa lite med en ny sida som jag tänkt länka till bloggen, och finns det intresse av en bloppis så bakar jag in det där i så fall. Så säg bara till! Det är ett inget som kommer att dyka upp förens senare i alla fall. Så länge så fortsätter jag att lägga upp lite saker på Tradera. Har lagt upp en del nu så är det någon som är intresserad så tror jag att den här länken borde ta er till mina annonser.Men man måste vara registrerad på Tradera för att kunna komma in tror jag, och är man registrerad måste man logga in först. Vet inte om jag fick länken direkt till mina anonser att fungera, det var lite svårt att veta vilken länk som tog en direkt. Men annars får jag bara testa igen. Så säg till om det inte funkar så får jag testa att posta en ny länk! För mig funkar det, men jag är ju inloggad som mig själv så jag kommer ju direkt dit. Och säg till om ni skulle tycka en bloppis vore kul i framtiden!

4 kommentarer :

 1. Loppisälskare och bloggläsare som jag är så vore såklart en bloppis det bästa av två världar! :) Mitt svar är alltså JA!!

  SvaraRadera
 2. vore jättekul med bloppis!

  SvaraRadera
 3. Instämmer med Makena!
  Länken till Tradera fungerar inte när jag försöker.

  SvaraRadera
 4. Traderalänken funkar ej, men en bloppis skulle vara kul :)

  SvaraRadera