tisdag 15 mars 2011

IMG_8273
Igår hade vi en riktigt skön hemmadag, hela familjen! Välbehövligt efter att ha kommit hem med flyget hyfsat sent kvällen innan.

IMG_8277
Vi startade med att ta sovmorgon, alla tre, till strax efter halv tio. Bara det liksom! Så vi vaknade till en lägenhet som badade i solljus, pigga och glada! Speciellt denna lilla kille!

IMG_8280
Fast lite medtagen var han nog ändå av sin första flygresa, även om den bara var till Malmö. Och då är lite gos med favorithunden som varit hemma i helgen inte så dumt. Voffe heter han enligt Dylan.

IMG_8264
Sen åt jag och mannen brunch bestående av Mannerströms omelett ifrån veckans Mästerkock. Fast jag bytte ut räkstuvningen mot stuvning på färska champinjoner, bacon, zucchini, spenat och ruccola. Kändes liksom som att helgen aldrig ville ta slut, fast det var måndag. Så frågan är bara, vad är det för dag idag? Skön långhelg har det varit i alla fall, och nu är jag redo för den här rätt så fullproppade veckan som redan har dragit igång!

4 kommentarer :

 1. Ha ha - jag gjorde också Mannerströms omelett. Tveksamt om jag hade fått vara kvar med den dock!

  Visst är det gulligt när de lägger sig på golvet och gosar med sina gosedjur. Min Kotte har en katt som han är helt galen i. Ibland när han har lekt länge tar han en paus och gosar med sin gose på golvet. Det är så sött tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Vilken solstråle han är, ert lilla mirakel till son!! Blir glad bara av att se de fina bilderna!

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken liten SÖTNOS Dylan är!! Och vilka härliga vårbilder... mmm!

  SvaraRadera
 4. Marie: Samma här, tveksamt. Men gott trots brist på perfektion!

  Amanda: Ja det är han verkligen! tacksam mamma... :-)

  JoHo: Ja snart är den här!!!

  SvaraRadera