lördag 19 mars 2011

Colour me yellow

IMG_8364
Oj vad jag har blivit sugen på gult på senaste tiden! Det måste vara suget efter vår! Jag går lite i färgperioder jag, och har just haft en ganska beige period ett tag, men nu är det alltså gult som gäller som tillfällig favoritfärg!

IMG_8357
Gult, gärna i kombination med grått! Älskar för övrigt tvålen från Savon de Marseille i doften Verveine som vi fick av Dylans gudföräldrar. Den är så fräsch så att man känner sig nyduschad bara av att lukta på den! Lacket är Miss Stone Heart från H&M.

IMG_8359
Köket har också fått sig några extra gula färgklickar.

IMG_8368
Och rött har försiktigt sållats bort för ett tag ur vardagsrummet, det är det bästa med den här lampan. Att man bara kan byta ut någon skärm på den för att ändra om lite i vardagsrummet.

IMG_8369
Och förutom grått, så är gult är fint till ljusgrönt och turkost också! Vi har nog ett väldigt basfärgat neutralt hem egentligen, så får små utbytbara färgklickar stå för att ge det lite liv. Skulle nästan inte gå på något annat vis, för jag är så ombytlig! Och när det kommer till färger är jag en riktig säsongsmänniska!

2 kommentarer :

  1. M-m-m... så härlgt vårigt! löv it!

    SvaraRadera
  2. Ja gul får en att tänka på våååår!
    Jag är också ganska ombytlig med favoritfärg. Har dock haft grönt ganska länge nu, men jag tror den håller på att ge vika. I alla fall i inredningsväg. Jag har nämligen tröttnat på den gröna mattan i vardagsrummet och de gröna kuddarna...hemma vill jag nu ha gråblå/rött/gult lite gammaldags lantligt dalarna sådär.

    SvaraRadera