tisdag 29 mars 2011

Tapetpyssel

Jag har haft flera små pysselprojekt på gång samtidigt nu. Jag är väldigt bra på att starta projekt jag. Visserligen avslutar jag dem också, men att ha flera igång samtidigt kan ju kanske påverka effektiviteten något. Kanske. Men det är ju så kul! Så när jag kommer på något nytt jag vill göra, så måste jag ju bara börja lite med det. Bara lite. Så får de sen avslutas sen efter hand. Nu har jag i alla fall just pysslat klart några fler tapettavlor till vår tavelvägg i vardagsrummet! Här kommer dem!

Den lilla svarta Fornasettin med staden uppe i hörnet är ny, för att matcha den stora vita.

Den lilla med ögat och näsan nere till höger är också ny.

Jag har även tapetserat in några böcker, efter att först ha målat ryggarna på dem med vit lackbets. Lackbets bara för att jag ville att strukturen och texten skulle lysa igenom lite. Tapeterna på böckerna heter Caras Milles har jag för mig.

Sen så fyndade jag de här roliga 3D-bokstäverna med klister på baksidan på en loppis för en tia.

De fick pryda min tredje nya tapettavla, och bilda texten till en vers ur en Johnny Cash låt som heter "Cause I love you". Mannen sjöng den på ett par vänner bröllop, och det har varit en favorit sedan dess!

Texten syns inte så bra på bild, men eftersom den är i 3D så syns den bättre i verkligheten. Det här är textraderna ur versen som står på tavlan...

If we live in a cottage
You will feel like it’s a castle
By the royal way you’re treated
And attention shown to you.

7 kommentarer :

 1. men åh, så fint! tur att du inte kom så långt in i vår skrotiga lägenhet...

  SvaraRadera
 2. Haha! Jag försökte kika ;-) Men tänk på att jag bara visar vissa utvalda delar. Vem vet vad som gömmer sig utanför bilderna ;-)

  SvaraRadera
 3. Du får komma hit på en fika nån gång. När jag hunnit städa och inte har sunkiga myskläder på mig ;-)

  SvaraRadera
 4. Ja det vore trevligt! Om det inte är min tur att bjuda hem ;-) Annars får jag komma innan bebis nummer två, för sen kommer jag inte in genom dörren längre ;-)

  SvaraRadera
 5. Hej! Otroligt fin vägg med fina tavlor! Jag har tidigare sett tapeten med ansiktena på en restaurang, om du förstår vilken jag menar, vad heter den? Är på jakt efter den nämligen.
  Mvh Maria

  SvaraRadera
 6. Såg nu att du hade skrivit ett inlägg om detta... :)

  SvaraRadera
 7. Maria: Tack! ja du såg inlägget lite högre upp, precis, där står det!

  SvaraRadera