måndag 21 mars 2011

Och hon inser

Jag kommer att få kompromissa på någon punkt i syskonvagnsletandet. Jag kommer inte att hitta en vagn som uppfyller alla mina önskemål, om jag inte bygger den själv. Så jag har naglat fast de förmodat orubbliga och så får resten vara mer eller mindre överkomliga. Men min ultimata vagn skulle se ut såhär.

-Fyra luftpumpade stora däck, två rörliga där fram.
-Individuellt vändbara sitt och liggdelar.
-Lätt, och smidig ihopfälld!
-Handtag med ställbar höjd, då jag och mannen skiljer mer än ett huvud i höjd, trots att jag vägrar inse detta.

Så jag säger som Linda Bengtzing, är det fel på mig!? Jag tycker ju att dessa egenskaper vore rimligt att hitta i åtminstone en vagn, hur svårt ska det va!? Hon har ett sådant djup av låttitlar (okey, nu ljuger jag så bra) så jag skulle kunna fortsätta att citera fröken Bengtzing i all evighet. Men vi avslutar med detta. För det verkar ju inte vara något större problem för andra, eller? Jag menar det går ju liksom bra, för alla flickor utom jag. Hohoho...

3 kommentarer :

 1. Haha, nej, men jag tycker ofta jag kommer på mig själv med att undra varför saker inte är så smart konstruerade som jag själv skulle vilja ha dem. ;) Anställ mig istället liksom människor!

  Som den rediga kvinna jag är mailade jag i.a.f. nyss Emmaljunga och frågade vad som hänt med Twin City Crossen. :)

  SvaraRadera
 2. Den nya bugaboon som kommer låter exakt som din vagn...

  SvaraRadera
 3. Anonym: Ja fast i den kan man också bara sitta framåt, tyvärr. Om du menar Bugaboo Donkey. Den kommer ju hösten 2011 också, om jag förstått det rätt. Börjar tro att jag är lite för kräsen ;-)

  SvaraRadera