tisdag 29 mars 2011

Ram

Tråkig bild, men kul för mig! För jag har äntligen målat om den björkfärgade ramen som innehåller vårt bröllopsfoto ovanför sängen. För det första, kul att det finns en ram över huvud taget. Det stackars jättefotografiet på 100 x 70 centimeter har stått oinramat jag vet inte hur länge! Säkert i nästan två år. Hu. My bad. Men så var det några grannar som flyttade och lämnade efter sig en hel drös med ramar, varav en en med exakt rätt mått som jag fick ta! Björk är ju inte riktigt min melodi så den har stuckit mig lite i ögonen varje gång jag sett den, men nu så är den alltså vit! Håller på att fixa om lite i sovrummet i övrigt också. Har varit lite murrigt romantiskt där av någon anledning. Inget planerat, har bara blivit så. Men nu håller jag på att styra upp även det! Mer ljus och mer färg, det är tanken. Nya kuddar till sängen ska sys framför allt, och så ut med murret. Bilder kanske kommer en vacker dag. Kanske samma vackra dag som ni äntligen får se badrummet i sin helhet och garderoben. Vem vet? Only time will tell...

2 kommentarer :

  1. å vad roligt! vi har ett 50x70 foto från vårt bröllop som också väntar på ram, håller på att leta efter den perfekta... :)

    SvaraRadera
  2. Att hitta den perfekta är inte lätt! Där had jag fastnat med. Men gratis är gott ;-)

    SvaraRadera