lördag 19 mars 2011

Barnvagnstankar

När barn nummer två är beräknad i sommar så kommer Dylan att vara cirka ett och ett halvt år. Så vi kommer att behöva någon form av syskonvagn då. Men vilken!? Det var en djungel första gången man skulle köpa barnvagn, speciellt som man var helt oinsatt i termer som duo och kombi, framåtvänd, vändbar, hårdlift eller mjuklift. Nu vet jag visserligen lite mer, men syskonvagn är ändock ett nytt kapitel för mig. Och jag vill ha en syskonvagn, det vet jag. Ingen ståbräda, och inte bära det ena barnet i varken sele eller sjal. Och så har jag en del andra krav också. Jag vill likt förra vagnen fortfarande inte ha några små snurrande pluttiga hjul där fram. Jag vill ha stora hjul. Tre eller fyra är inte lika viktigt, och snurra kan de få göra, bara de är stora. Och så vill jag kunna ha båda barnen mot mig. Både sittdel och liggdel. Ingen över eller under den andra. Jag vill ha dem bredvid varandra. Mot mig. Och så gärna vändbara sitsar, så att man ändå kan vända båda framåt sen när de blir större. Men det är inte superviktigt. Men typ så. Det var väl egentligen bara det, inte så mycke mer. Någon som har ett tips!?

4 kommentarer :

  1. Ja! Den är faktiskt hetaste alternativet just nu! Har du själv erfarenhet av den?

    SvaraRadera
  2. Har ingen erfarenhet av syskonvagnar men hoppas få behov av en sån själv så småningom. ;) Har dock trivts väldigt bra med vår Emmaljunga city cross, när det gäller vanlig vagn. :) Har supersvårt för alla dessa nymodiga vagnar som finns nu som verkligen ser hysteriskt instabila och ologiskt byggda ut. :P

    SvaraRadera
  3. nej det har jag inte, men vi är väldigt nöjda med vår teutonia spirit som vi har. blir det en syskonvagn någon gång så blir det en team cosmo eller UJ, fast Uj uppfyller inte alla krav, tex att kunna vara vänd åt båda håll.

    SvaraRadera