torsdag 7 april 2011

Torsdags Tävling - Savon de Marseille

Tävling
Då var det äntligen dags för en tävling igen! Det blev en Torsdags Tävling denna vecka, istället för en Tisdags, men det ska nog gå bra det med! Denna vecka är tävlingen dock en liten specialare, och med extra fint pris därav! Däremot så kan nog inte alla delta, men så fick det bli denna gång. Anledningen är att den här tävlingen på ett vis faktiskt är lite sponsrad. Jag ska förklara. Eftersom jag är en flitig Traderare så får jag ibland erbjudanden från Tradera om olika tävlingar, för min egen del alltså, där jag själv kan tävla. Nu fick jag ett erbjudande om att bjuda in nya användare, som jag vanligtvis brukar hoppa över, men jag väljer att göra om det till en tävling istället denna vecka! Och så lottar vi ut priset! Och det är ju såklart frivilligt att delta! Men eftersom det var ett så fint pris ville jag i alla fall ge er chansen att tävla!


Priset
Priset är nämligen en valfri tvål i fullstorlek på 300 ml ifrån Savon de Marseille från Compagnie de Provence som ni ser på bilderna här ovan!


Reglerna
Det är alltså så enkelt som det låter. Registrera ett användarkonto på Tradera via länken nedan så är du med och tävlar. Ett användarkonto är helt gratis att registrera och inneha, så att ni vet. Och denna tävling gäller bara här på bloggen, så det är alltså bara ni som är med här och tävlar som deltar. Det gör det ju lite enklare att vinna. Kan även tänka mig att många redan har ett konto på Tradera, så det blir nog inte så många som deltar heller, men det behöver vara minst fem stycken för att tävlingen ska bli av. Så! Registrera ett konto genom att gå in via på länken längst ner, klicka sedan på "Bli medlem gratis" och när du registrerat ett konto så lämnar du bara en kommentar på detta inlägg så är du med! Och är du redan medlem men hemskt gärna vill vara med och tävla, så kanske du kan få någon annan i din närhet som inte är det att tävla åt dig. Men det är nog mitt enda tips i så fall. För som sagt så kan nog tyvärr inte alla delta denna gång. Men det kommer fler tävlingar! Denna tävling avslutas nu på söndag kl 23.00 och vinnaren presenteras sedan på måndag! Lycka till! Och glöm inte att lämna en kommentar om du registrerar dig!


Här klickar du för att registrera dig och delta i tävlingen!

5 kommentarer :

 1. Nu är jag registrerad på tradera och därmed med i tävlingen!:)

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Det vore kul att veta vad du har för saker till salu på Tradera.
  Mvh Sara

  SvaraRadera
 3. Åhå! Vinstchansen ökar alltså? Jomenvisst, jag har ju inte något konto på tradera. Men nu har jag, via länken.. Bring on the winning ;)

  SvaraRadera
 4. alltså, jag skrev av bara farten carrolinnan ovan, haha. Caroline ska det ju vara. Men det förstår du ju!

  SvaraRadera