onsdag 20 april 2011

The dagens of the gårdagen

Igår hade jag lyxen att ha en egen dagens-outfit-fotograf. Det är inte varje dag minsann! Oftast heter den fotografen stativet eller spegeln. Så det var nice! Men det är inte utan att man känner sig lite fånig när man står där och poserar inför en annan person. Men vadå. Jag poserar ju egentligen inför några hundra personer varje gång. Jag får göra som på teatern. Jag låtsas att ni alla är nakna.

Här verkar jag dock ha tappat något. Vi kan kalla det fokusen. För sen glömde jag kameran hos mina föräldrar. Men här är jag nu! Och här är gårdagens dagens.

4 kommentarer :

 1. Fin. Jag är nästan naken så du behöver knappt ens låtsas.

  SvaraRadera
 2. Åh tack! Det hjälpte ;-)

  SvaraRadera
 3. jättefin i håret!!! och avslutar min kommentar på samma sätt som smäm. På dom avslappnade hemmafruarnas vis!

  SvaraRadera
 4. Olivia: Tack söta fina! Har nog kollat lite väl mycke på "Mad Men" senaste tiden. Började få ångest för att jag inte börjar dagen med att lägga håret på spolar utan snarare gömmer det i en ful-knut. Så jag ansträngde mig lite för att lätta på ångesten ;-)

  SvaraRadera