torsdag 28 april 2011

Mysdag trots sjukstuga

Dylan har varit lite småkrasslig i några dagar nu, hostat och snorat och så. Och som om inte det skulle vara nog så vaccinerades han igår. Men det gick faktiskt hur bra som helst. Över förväntan! Inte en tår fällde han, bara två små gnyende pip när de stack in de långa nålarna i hans små knubbiga lår. Så jag är en tacksam mamma till en cool kille! Hade varit mycke värre för mig med om han hade grinat hjärtskärande som ungen innan oss. Hua! Men det gick ju bra.

Idag har vi dock försökt att hålla oss inne, trots det fina vädret på förmiddagen. Men en liten tur till ICA var vi tvugna till i alla fall. Och som tur är så passerar man fårhagarna på vägen dit. Och allt som rör sig och har päls är ju hemskt spännande tycker Dylan. Så vi stannade lite och kollade på de nyklippta fåren och de små lammen. Och för att locka dem närmare så plockade jag lite långt gräs och maskrosblad och sträckte åt dem. Och då kom de, nästan hela flocken! Dylan tyckte att det var buskul när de mumsade grönt och skrattade varje gång de nafsade från min bukett. Men plötsligt märkte jag hur fårens uppmärksamhet vändes från mig, och ser hur Dylan sträcker fram sin bulle till fåren. Och det är ju klart, jag hade också föredragit kardemummasnäcka före gräs och maskrosblad.

5 kommentarer :

 1. Hehe, vad gulligt!! Kommer ihåg när vi var och fikade i Linné(någonting, någon jättemysig i Sävja..) och min några höns kom och stal min då nioåriga lillebrors kanelbulle rakt ur handen på honom.. Det var dock inte speciellt glada miner då..

  SvaraRadera
 2. Råkade vara inloggad som min mamma när jag kommenterade hehe.. Det är alltså Amanda som skrev det där ovan, inte för att det gör så stor skillnad möjligtvis..

  SvaraRadera
 3. Och nu gjorde jag det igen, går tydligen inte att logga ut fastän man försöker.. Fast nu måste jag nog försöka sluta kommentera på det här inlägget...

  SvaraRadera
 4. Amanda/Elin: Hahaha! Det här är faktiskt vid Linnés Sävja ;-D

  SvaraRadera
 5. härliga bilder...:)

  SvaraRadera