torsdag 28 april 2011

Ibland blir det lite tunt

Fint väder ute och mycke att göra inne är lika med dåligt bloggande. Tyvärr. Men så är det ibland! Håller på med slutspurten på brudklänningen jag syr nu, har skickat in två tryck som ska tryckas på t-shirts som jag sålt och klär om en fåtölj. Och när jag inte gör det så är jag ute och myser i solen och våren med Dylan. Och hade det inte varit för att kvällarna också varit rätt så bokade med trevligheter som middagar och mys ett tag nu, så hade det nog inte blivit så farligt tunt här på bloggen. Men nog med ursäkter nu. Jag säger som min man brukar säga: "Ursäkter är som armhålor. Alla har ett par, och de stinker." Så hoppas vi på mer frekvent bloggande framöver!

1 kommentar :

  1. Det är ok. Alla har vi såna perioder. Jag är också i en sån för tillfället.

    SvaraRadera