fredag 8 april 2011

Well hello you

Av någon märklig anledning så har jag fått för mig att det är krångligt att lägga över bilder från iPhonen till datorn. Det är det inte. Det är precis lika enkelt som från kameran. Bara att stoppa i en sladd så är det klart. Så vart jag har fått den idén ifrån är för mig obegripligt. Och min idé om att bildkvalitén dessutom sedan skulle vara oacceptabelt dålig, den stämmer inte riktigt heller. Sämre visst, men helt okey. Ibland undrar jag vart jag får alla mina idéer ifrån över huvud taget? Eller fixidéer rättare sagt. Men här kommer den i alla fall, trots kameralöshet, dagens iPhone outfit. Featuring favoritmammachinos ifrån Polarn o. Pyret och topp från ASOS Maternity köpt i England. Converse till det.

Så bilder från iPhonen, det funkar. Men att blogga från iPhonen däremot, det kommer jag fortfarande inte helt överens med. Tycker bilderna som visas på bloggen ser sunkiga ut, fast klickar man på dem så är de bra. Och det strör mig. Men jag har sett att det ser likadan ut hos andra ibland, så jag kanske får vänja mig. Fast det kommer jag inte göra. Jag är för petig. Jag känner mig själv. Vore skönt om jag fick rätsida på det nån gång. Hos en del ser det ju bra ut. Kan ju ha att göra med att jag ändrar bildstorleken till större i inställningarna. Får väl kanske acceptera att de blir mindre helt enkelt när jag bloggar på språng. Tycker för övrigt fortfarande att BloggPress är bästa bloggappen. Så! Då hade jag babblat klart då!

2 kommentarer :

  1. Att blogga med ,obilen har jag ingen erfarenhet av eftersom jag fortfarande använder mig av en sådan från yngre stenåldern (mao jag kan ringa och skicka sms men inte så mycket mer).
    Det jag däremot ville säga var att den är så fin, kulan du bär i midjehöjd! Du är vacker hela du!!

    SvaraRadera
  2. Men åhhh tack!!! Tack för det! Gulliga du alltså!

    SvaraRadera