tisdag 5 april 2011

Och här står den

Detta kan mycket väl vara en bild på en alldeles vanlig, dock liten, diskmaskin. Och det är det också. Bara det att jag är lite kär i just denna då. Nykär om man så vill. Har nämligen aldrig själv ägt en sån här fantastisk manick förut. Låter som jag har varit nedfryst sen femtiotalet eller nåt. Det har jag inte. Bara levt under spartanska förhållanden på diskfronten. Men nu står den där i alla fall, inkopplad och klar! Så nu ska vi ge den vad den tål! Efter en trevlig kväll med trerätters och bästa tänkbara sällskap så ska den nu få diska för allt vad den är värd! Själv ska jag gå och lägga mig. Oh the joy!

5 kommentarer :

 1. grattis till de bästa som uppfunnits. Dock lever ja fortf under spartanska förhållanden..=(

  SvaraRadera
 2. Kan bara instämma med förgående talare. GRATTIS! Vår diskmaskin är nåt av det bästa vi köpt.

  SvaraRadera
 3. Åh vad underbart Johanna!! Vi har precis fått igång våran oxå så jag är i samma glädjerus som du när det gäller den saken!! En sån "enkel" maskin som är så självklar för vissa..och lyx för andra!!=)

  SvaraRadera
 4. Grattis! Minns vår första som vi liksom ni stoppade in i ett skåp. Glöm inte att lägga in en sådan där plastmatta med fall framåt under den bara. Om den skulle börja läcka och man har missat den får man inget från försäkringsbolaget. Vi hade missat detta men tack och lov hände inget och vi blev påminda av en mäklare på besök.

  SvaraRadera
 5. Bex: Det kommer säkert förr eller senare. Desto mer man har längtat, desto härligare blir det sen! Så håll ut! ;-)

  Eva: Ja jag känner på mig att vi kommer ha många fina stunder ihop, vår diskmaskin och jag ;-)

  Carolin: Ja det är verkligen lyx! Speciellt när man inte haft tidigare! Oh the joy alltså, oh the joy!

  Anna S: Ja jag frågade om det, men instalatören sa att vi inte behövde eftersom våran har något som hette "Aqua stop" tydligen, som en del nyare har. Jag får väl lita på det då ;-)

  SvaraRadera