torsdag 7 april 2011

Pyssel utan bildbevis

Nu har jag pysslat färdigt en tavla till vardagsrummet som jag har velat färdigställa ett tag. Skön känsla! Bild får dock komma lite senare, då min kamera är utlånad just denna kväll. Men den innehåller rosetter en masse i alla fall! Blev faktiskt sugen på att göra en liknande t-shirt också. Kanske får bli ett senare projekt?

Nästa projekt jag ska ge mig i kast med, just nu faktiskt, är att lägga en liten kille som är färdig för sängen. Fast det räknas knappast som ett projekt. Det är mest att lägga ner honom i sängen och så är det klart. Skönt med en lättlagd kille när man snart ska ha en liten till! Jag tror dock att jag har glömt lite hur de var de där första veckorna innan han sov hela natten. Och det är nog lika bra. Varför gå och tänka på det nu liksom? Var dag har nog av sin egen börda. Och förhoppningsvis så fungerar Baby Wise någotsånär lika bra på nummer två som det gjorde på Dylan. Det vore väldigt skönt! Men det får vi ta då. Nu är det ettan som ska i säng!

2 kommentarer :

  1. Mysigt att hålla på och pyssla, skulle va kul å se en bild på tavlan när kameran e tillbaka:-)

    SvaraRadera