tisdag 5 april 2011

Eminent hjälp

Idag hade jag med mig Dylan ner i tvättstugan. Vanligtvis brukar jag försöka ta det medans han sover för att slippa släpa med mig barnvagnen ner, för har jag inte barnvagn så kryper han bara runt och äter ludd och skitar ner sig. Typ. Men, han kan ju gå nu! Och så stora pojkar får minsann följa med mamma till tvättstugan!

Och hade jag vetat att han dessutom på eget initiativ skulle ta tag i städningen när vi var klara, så hade jag nog tagit med mig kameran ner. Men det är ju tur att den på iPhonen är hyfsad i alla fall! För som han städade!

Det är ju helt klart pappas pojk det här, det märker ju jag! Städa frivilligt liksom.

Och med sådan entusiasm!

Och för att inte nämna med sådant målmedvetet allvar! Ojoj, bäst att hålla sig ur vägen tills han är klar.

Så! Nöjd med sin insats! "Morsan, vi kan gå upp nu! Jag tror jag behöver en tupplur efter det här alltså!" Okey! Ska ske!

2 kommentarer :

  1. Vilken duktig kille!! Jag är verkligen imponerad. Det bådar ju gott för framtiden!

    SvaraRadera