onsdag 20 april 2011

Sorry borry

Jag har varit ganska så dålig på att svara på kommentarer nu på sista tiden. Förlåt för det! Jag vill hemskt gärna svara när ni är så fina och skriver. Så jag ska skärpa mig! För ni ska veta, att varje gång jag får en kommentar så blir jag så hjärtans glad! Det är ju liksom min enda bekräftelse på att det faktiskt finns någon där ute som bryr sig ett skvatt om vad jag skriver. Visst, besöksstatistik är kul. Men det visar ju bara att folk läser. Inte vad de tycker. Så vad de flesta sen tycker det har jag ingen aning om. Om man ser till statistiken. Jag famlar i mörker. Men de villkoren är jag ju med på. Det är en blogg och inget forum. Och jag tjötar så gärna på jag. Men det är aldrig så roligt att tjöta, som när man får kommentarer. Så är det ju bara.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar