tisdag 19 april 2011

Tävlingskuriosa

By the way. Det är tredje gången en Anna vinner en tävling här hos mig. Och ja det är ju alltså inte samma Anna alla tre gångerna då, utan tre helt olika Annor. Har alla Annor månntro ovanligt mycke tur i spel? Eller är det enbart något lokalt förekommande på min blogg? Någon Anna som kan svara på det? Och är det någon annan som har vunnit som kanske heter Anna i andra namn till exempel? Sträcker det sig så långt liksom? Många frågor i denna sena timma. Kanske får jag svar, kanske får jag fortsätta att undra, och skicka vinster till kvinnor vid namn Anna. Vad vet jag. Nu blir det lite "Mad men" i alla fall. Så mycke vet jag. Och var inte ledsna om ni inte vann. Det går fler tåg. Inte just idag då. Men en annan dag. God natt på er där ute i stugorna!

/JO

4 kommentarer :

 1. Att heta Josefine och inte vinna i spel eller ha tur i kärlek.. Namnbyte nästa?

  SvaraRadera
 2. tja, Annor är ju ganska överrepresenterade över lag tycker ju jag :D
  och jag är så glad över min vinst!

  SvaraRadera
 3. Jag heter Anna i andra namn, fast egentligen heter jag Anna i första namn faktiskt men mina föräldrar valde att ha tilltalsnamnet som det sista namnet. Nu blev det inte snurrigare väl? ;)Och jag har ju vunnit en gång iaf :)

  SvaraRadera
 4. Josefine: Nej! Att ha "fin" i sitt namn, det byter man inte bort!!!

  Anna: Ja så länge det handlar om vins eller dylik positivt så är det ju gött! Hoppas det samma inte går att tillämpa på typ ekobrottslighet, magkatarr eller problem med snarkning ;-P

  Makena: Ja se där! Det tar jag som ett ja. Det går alltså även så långt som till andranamn!

  SvaraRadera