torsdag 7 april 2011

Instagram

Okey, jag testar väl då. Instagram. Typ bild-twitter. Får se om det blir hiss eller diss på det. Om det blir ännu en grej, eller, en riktigt bra grej. När jag uppdaterar så kan det beskådas i mitt twitterflöde i kolumnen till höger. För er som är nyfikna på min rosett-tavla så har jag instagramat just den. Som ett litet test liksom. Och också ett annat projekt som jag håller på med. En lapptäckesfåtölj.

/Hon som aldrig kan gå och lägga sig i tid...

2 kommentarer :

 1. kul! måste också skaffa iphone... :)

  sv: ofta kan det ju bli så att barnets hjärtljud går ner därför att man på sjukhus forcerar förlossningen på olika sätt, med till exempel värkstimulerande dropp. i en hemförlossning förekommer ju inte sånt, utan förlossningen får ha sitt naturliga förlopp. att hjärtljuden går ner är ingen fara så länge de inte stannar där hela tiden. kortare "dippar" kan ofta avhjälpas med att växla ställning och liknande. skulle det bli något allvarligt fel så sår man ju självklart åka ambulans in.

  när det gäller filmen så tycker jag att det känns som en fantastisk idé, jag hoppas verkligen att det blir av! :)

  ha en trevlig fredag!

  SvaraRadera
 2. Tack för svaret! Spännande med allt ju! Coolt tycker jag!

  SvaraRadera