lördag 9 april 2011

Jag har tänkt på en grej

Det här med outfitbilder. Jag tänker på det lite nu och då, eftersom jag lägger upp det ibland. Och när jag tänker på det så resonerar jag ungefär såhär. Det här är ju uppenbarligen ingen modeblogg, det står nog helt klart. Men. Jag tycker att det är hemskt kul med kläder, och har alltid gjort. Så en av orsakerna till att jag lägger upp bilder på vad jag har på mig, är helt enkelt för att jag själv tycker att det är ett kul och inspirerande inslag i andra bloggar som jag läser. Både i modebloggar och mer allmänt inriktade bloggar. Så jag lägger inte så mycket prestige i det. Det är bara kul, och förhoppningsvis lite inspirerande också.

Men ibland känns det just lite pretentiöst när jag sitter där och ska lägga upp en outfit. Säkert bara för att jag själv associerar till de som verkligen lägger möda och vikt i det, och som gör det bra också! Och så tänker jag att jag hoppas att folk förstår att jag inte gör det. Alltså lägger så mycket vikt vid det. Klart jag kan lägga möda på vad jag ska sätta på mig, speciellt om det är till något speciellt tillfälle. Men jag försöker sällan göra något "fashion statement" om ni förstår vad jag menar. Bara göra något fint. En fin outfit helt enkelt.

Så! Det var vad jag satt och grubblade på här på morgonkvisten.

4 kommentarer :

 1. Tänker precis som du när det gäller min blogg! Har inte heller något modeblogg... Dock läggs det upp lite outfit-bilder ibland i alla fall. Känns ibland som att folk kanske tror att jag bara försöker visa upp mig för att jag tycker att jag är så grymt snygg, men det är det ju inte! Tycker bara det är lite kul ibland, när man tycker att man fick till något ganska snyggt...

  SvaraRadera
 2. Jag gillar dina outfitbilder jättemycket, fortsätt med den "lagom mycket mödan" :D

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Jag är nog en av dem som tjatat mest om outfitbilder, så du vet nog vad jag tycker i ämnet hehe. Tycker bara att det är jättekul och inspirerande att se vad folk har på sig och råkar tycka att du har en väldigt snygg stil! Har aldrig ens slagit mig att det skulle vara pretentiöst, ser dig som en typisk opretentiös människa...

  SvaraRadera
 4. Sofie: Jo men precis!

  JoHo: Åh tack! Okey då ;-)

  Amanda: Ja men tack för det! Jag tror jag är ganska opretentiös, men ibland undrar man ju över hur man framstår. Men tack för det!

  SvaraRadera