söndag 7 mars 2010

Sunny Sunday

Söndag är alltid en bra orsak att klä upp sig tycker jag. Och till följd av det så kommer här första dagens outfit sedan efter förlossningen. Ett litet bevis på att jag inte enbart går klädd i lila velour om dagarna, även om det dominerar starkt. Och jag måste erkänna att det är lite av en ny utmaning att klä den post-gravida kroppen. Lite större här och där, och så ska det ju vara amningsvänligt också! Så knappar är väldigt hett i vår känner jag. Allt med knäppning framtill kommer hänga löst på butiksgalgarna när jag är i shoppartagen kan jag ju säga. Så toppar med knäppning och nya jeans, det är vad jag skulle behöva införskaffa. Eller ska jag hoppas på att någonsin komma i de gamla igen. Ja, jeansen alltså.

15 kommentarer :

 1. Snygg-Jo som vanligt! Grattis till en vacker post-gravidkropp!!!

  SvaraRadera
 2. Anna: Haha! Tack, jag håller på att vänja mig ;-)

  SvaraRadera
 3. Lika snygg som alltid!! Så där kommer jag inte att se ut så kort efter jag ploppat bebis!

  SvaraRadera
 4. Miah: Men tack! Ja, mina gamla kjoltyg kommer jag i nu, men inte jeansen. Än ;-)

  SvaraRadera
 5. lugn vännen, lugn. du kommer säkerligen att bli smalare än någonsin när amningen tar ALLT och lite till!
  tycker att du ser fab ut. själv hade jag iaf 20 kg till matchvikt vid den där tiden :( men det gick bra! :D skam den som ger sig!

  SvaraRadera
 6. Så fresh! Og ja jeansen kommer du nok fort i:) Enig, dette med ammingsvennlig er litt styrete, jeg også vil SHOPPE! Men har fått helt angst for butikker, det er altfor mye som skjer der, haha:) Skal nok våge meg ut etterhvert..

  Ha en fin-fin dag!

  SvaraRadera
 7. Linda: Haha! Ja, jag kanske ska lugna mig lite ;-) Känns bara lite drygt nu när man är sååå trött på alla sina preggo-kläder att inte komma i de gamla än. Eller, inte mina gamla jeans i alla fall. Jeans är vad jag längtar mest efter i klädväg! Men jag kanske ska inse att det precis gått tre veckor, och att det tar lite tid. Tålamod är en dygd! Och många hurtiga vagnpromenader hägrar!

  SvaraRadera
 8. Grommis: Takk! Ja ska bli skönt också att gå ut mer när våren börjar komma! Lite bökigt nu tycker jag, gå in i butiker och de ligger där påbylsade i vagnen och blir varma, så knäpper man upp och så är det dags att gå ut igen. Så vår och shopping! Saker att längta efter!

  SvaraRadera
 9. Grymt snygg post-graviditets kropp! ;) Angående jeansen kan jag bara säga att jag, trots att jag gick upp väldigt lite, inte kom i mina jeans efter förlossningen. Handlar inte bara om kilon tyvärr, utan om bredare höfter! :) Beror väl även lite på jeansmodellen och hur tajta de var redan innan. Nu funkar de något sånär, men de sitter inte som de gjorde innan. Hoppas det går bättre för dig!

  SvaraRadera
 10. Rebecca: Det var det jag tyckte att jag kände med! Att problemet var höfterna. Får se om det är själva höftbenet sen, eller bara extramullet på mina "love-handles" för det ska nämligen bort. Har jag tänkt i alla fall ;-)

  SvaraRadera
 11. wow.... vilken snygg morsa.. :) du vet nog inte vem jag är... men du kanske har ett minne av att jag kom fram till dig i julas efter en gudsjänst och sa att jag tyckte du var otroligt vacker... måste säga det igen, mer övertygad nu kanske, men tanke på hur du ser ut EFTER barnafödandet..önskar dig och lilla familjen Guds rika välsignelse...
  /Josefine

  SvaraRadera
 12. Josefine: Tack! Klart jag minns det! Det var ju jätteroligt! Och tack igen ör den fina kommentaren!

  SvaraRadera
 13. eh.. har du över huvudtaget varit gravid?!

  SvaraRadera
 14. Wow. Jag säger som Linda K. Det syns ju INGENSTANS att du varit gravid! (fast jag förstår om du känner det... det BLIR ju en förändring och kroppen byter liksom "stil" ;))

  SvaraRadera
 15. Linda K: Haha, oh ja! Men nu var det ju tre veckor sen ;-)

  JoHo: Och så har jag ju valt en smickrande outfit. Skulle jag ta mina gamla jeans och en tight t-shirt skulle det se ut som korvstoppning ;-)

  SvaraRadera