måndag 29 mars 2010

Vårigt

Jag säger som Linda, nu har alla små videungar sovit färdigt! Nu är det vår!

Och samma dag som jag införskaffade två krukor med påskliljor till köksfönstret så hade mannen stannat på väg hem från jobbet och köpt med sig en kruka till mig han med. Så nu står de där, alla tre, tête-à-tête. À-tête, à-tête, à-tête...

Annars så måste jag faktiskt erkänna att jag inte är sådär jättemycke för att påskpynta med massa kaniner och kycklingar och grejer. Påsken är dock en väldigt viktig högtid i sig för mig. För sin innebörd alltså. Och ibland kan jag känna att det blir lite för mycket för mig bara med allt runtomkringgrejs. Men det är inget jag moraliserar över. Absolut inte! Fritt fram med kaniner och kycklingar för den som vill! Jag själv gillar att pynta det vårigt till påsk, med färger och vårblommor. Och visst, det smyger sig in ett och annat ägg in också.

5 kommentarer :

 1. Fint du har det Johanna! Har en liten fråga angående tapeten som du har på ditt skåp - minns du vad den heter och från vems kollektion den kommer ifrån?

  Har letat på nätet som en tok efter en sådan typ av tapet!

  Ha det gott & pussa söta Dylan!

  /Stephanie

  SvaraRadera
 2. Mer vårpynt än påskpynt tycker jag också!

  SvaraRadera
 3. såhär ligger det till. i have a confession to make. du har lagts till på min RSS läsare på iphone.. för att jag helt enkelt gått å blivit beroende av din blogg! vet inte om det är bäbisen, kycklingarna eller bara ditt allmänt sköna skrivande som orsakat min addiction.. men addicted, det är jag! så blogga på, så att jag kan fortsätta
  mä bra!

  SvaraRadera
 4. "mä bra" är väl bra, men jag tror "må bra" funkar bättre i sammanhanget.

  SvaraRadera
 5. Stephanie: Tack! Jag tror den kommer ifrån Cole & Son om jag inte minns fel. Annars har de en snarlik som heter "Jerusalem" och en som heter "Mediterranea" som är jättefina! Dock ganska så dyra också, men det beror ju på hur mycket man ska ha ;-)

  Carolin: Fram med vårpyntet!!!

  Maria Vethe: Va gullig du är!!! Alltid glad att man kan roa någon ;-D

  SvaraRadera