lördag 27 mars 2010

Klätt i helgen

Fredag. Jo, helgen börjar då.

Lördag. Barnvagn är det nya svarta.

Söndag. Svart är det nya svarta. Ja svart, och så blusar med knäppning fram då. I amningsvärlden är det också det nya svarta.

5 kommentarer :

 1. den sista koftan, den svart...SNYGG! hittat vartdånånstans?

  SvaraRadera
 2. Linda: Åhlens, Wera. Ett kap, har både en ljusgrå och en svart!

  SvaraRadera
 3. Fint!
  Vad är det för barnvagn? Hur kommer det sig att ni valde just den barnvagnen? Är ni nöjda? Fanns trehjuling eller 2 rörliga hjul på er lista?
  många frågor i barnvagnsdjungeln!

  SvaraRadera
 4. Och, som jag sagt tidigare, LIKA SNYGG SOM VANLIGT! :)

  SvaraRadera
 5. Anonym: Det är en Emmaljunga. Classic duo combi heter modellen, och eftersom vi fick barn mitt i vintern så gick små rörliga hjul bort direkt. Det har visat sig vara ett bra val då jag bara hört klagomål på den typen av vagnar i det snövädret som har rådit. Rejäla hjul har varit A och O för att ta sig fram för mig. Men gäller det nu till våren råder ju inte samma problem, men ska man ha den med sittdel till nästa vinter så kommer ju problemet tillbaka. Jag är i alla fall väldigt nöjd, men håller med, det är en djungel! Ville själv ha något klassiskt, stadigt och stabilt som inte kändes klumpigt. Trehjulingarna gick bort bara för att jag åker buss en del och tipprisken i av-och-på momentet är större med bara ett hjul fram. Men de är säkert mer lättrörliga i statsmiljö. Långt svar, hoppas det gav något ;-)

  Anna: Söt och snäll, som vanligt ;-)

  SvaraRadera