torsdag 11 mars 2010

Baderiet del 2

Igår var det nytt ljud i skällan när Dylan skulle bada vill jag lova! Borta var tårar och skrik och istället var där joller och leenden. Finally! Fick tips här på bloggen om att våga ha lite högre tempratur på vattnet än de hade på BB, och det vågade jag med hjälp av den supersmarta badtermometern som jag fick i julklapp av min faster. Sen fick jag tips av en bekant som jobbar med barn på Akademiska att ha mer vatten i. Jag hade alldeles för lite första gången. Men man lär sig! Nu gillar inte Dylan att bada, nu älskar han det!

7 kommentarer :

 1. :oD vi gjorde samma misstag! Ralf skrek och skrek tills vi bojkottade is-vatten-rekommendationerna man får på bb. varmt och gosigt vill de ha! vi har en liten mammagrupp som träffas och typ fikar på torsdageftermiddagar. vill du va me? kram

  SvaraRadera
 2. Paula: Ja men varför ger de dessa instruktioner!? Obegripligt. Möjligt att eskimåbarn skulle uppskatta det. Absolut inga halvkurder! Och ja, det vore jättemysigt med en liten mammagrupp! Uppdatera mig gärna inför nästa gång!

  SvaraRadera
 3. Vi gjorde oxå samma misstag! Jag tycker fortfarande att vattnet är för varmt mot vad de säger att det ska vara. Men varmt ska det vara för att Selma ska vilja bada.
  Paula: åå, jag vill oxå va med!!(synd att det tar tre timmar att åka bara...)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin badbild! Självklart måste du komma till vår mammaträff på torsdagar! Jag kan lägga till dig på maillistan om du vill, så vet du var vi håller hus (vi är på olika ställen varje torsdag). Behöver bara din mailadress i så fall... Ha en fin vecka!

  Anna: Vi vill också att du ska kunna vara med! Det är alldeles för mycket killbebisar på våra mammaträffar! :)

  SvaraRadera
 5. Anna: Ja men va skönt att ha en sjuksyster som bekräftar detta också ;-) Och visserligen så är det ju tre timmar, men du kanske kan komma som gästartist någon gång när du hälsar på familjen i Uppsala?

  Rebecca: Tack! Det var mannen som lyckades ta den mitt i baderiet! Och ja, lägg gärna till mig på maillistan! johanna.gilan@hotmail.com. Hoppas det är okey att jag bidrar med ännu en killbebis ;-)

  SvaraRadera
 6. ja, vem vill frivilligt frysa? Naomi skrek oxå lite under badet på bb... så när jag skulle bada henne hemma fick jag tips av min kusin att ha varmarE i och då bara älskade hon att bada, därför tipsade jag vidare om sådan enkel lite grej som lite värme :) dock inte för varmt inte bra för lilla hjärtat! vilken söt liten prins ni fått lycka till /sara

  SvaraRadera
 7. Sara: Ja men precis! Ingen vill ju frysa! Och nej, inte för varmt heller! Men jag har en badtermometer som varnar vid för hög temperatur, så det är ju jättebra! Och tack! Vi är väldigt stolta föräldrar! Din lilla tuss är ju jättefin hon med! All the best!

  SvaraRadera