onsdag 24 mars 2010

Mössan alla älskar att hata

Idag hade jag på mig den. Mössan alla älskar att hata. Mina systrar skäms på riktigt när jag har den på mig. Och får för sig att folk stirrar på mig. Ja, eller på den. Mössan. Och mamma gav mig en frågande blick när jag köpte den. Naturligtvis så gör det ju den lite extra rolig att bära då, tycker obstinata jag. Men mest så bär jag den för att den är varm. Och så tycker jag faktiskt om att den är lite sådär töntigt pistvakts-rolig. Om man nu tycker att töntigt och pistvakt är roligt förstås. Men det tycker ju jag. Så därför så fortsätter jag att bära den. Mössan alla älskar att hata.

6 kommentarer :

 1. Personligen, så tycker jag att du passar ypperligt i denna typ av huvudbonad!

  SvaraRadera
 2. But...I dont hate it! Tycker du är fantastisk som står på dig och har det du vill, och den är varm...så ha den så mycket du vill! Love U!
  M.

  SvaraRadera
 3. But...I dont hate it! Tycker du är fantastisk som står på dig och har det du vill, och den är varm...så ha den så mycket du vill! Love U!
  M.

  SvaraRadera
 4. Hoppsan! Jag ville poängtera detta grundligt! ;-P
  M.

  SvaraRadera
 5. Clara: Haha! Tack! Ja tyck den ä som lite charmig ja!

  SvaraRadera