söndag 21 mars 2010

Halvvägs till knäna

Jag tänker inte redogöra det uppenbara, men. Det är snökaos ute. Imorse när jag åkte till kyrkan var det däremot bar asfalt utanför oss. Bar asfalt. Nästan all snö runt vårt bostadsområde hade smält. Och igår var barnen i kvarteret ute och hoppade på sina studsmattor medans föräldrarna satt och drack kaffe i solen. Jag tog följaktligen på mig mina låga ljusbeigea mockasiner imorse utan att se något problem med det. Dumt av mig. Efter söndagsmiddag hos mor och far fick jag sedan pulsa hem med barnvagnen, och som rubriken avslöjar så nådde mig snön då halvvägs till knäna. Som tur var fick jag låna stövlar, mössa och vantar av min lillasyster, så jag överlevde. Men vad säger ni. Ska vi ta och fira jul igen nu när vi ändå håller på?

5 kommentarer :

 1. Bedrövliga snö!

  SvaraRadera
 2. Clara: Beeedrööövliga!

  SvaraRadera
 3. lillasyster är allt bra snäll hon ;)

  SvaraRadera
 4. måste bara säga; fiiiin vagn! har en lika och är så nöjd så nöjd efter snart 1 års bekantskap!! hoppas du kommer vara lika nöjd.
  // Har läst ett tag men inte tidigare kommenterat.

  SvaraRadera