onsdag 24 mars 2010

Hit the road!

Solen gör storstilad comeback idag, så jag och Dylan ska bege oss ut på promenad nu. Vet inte riktigt vart vi ska, men det är det fina med kråksången. Vi kan gå vart vi vill! Sen kommer svägerskan förbi i eftermiddag så jag ska nog ta och svänga ihop någon form av bakverk innan dess också. Mannen han är i Malmö över dagen och kommer hem först senare ikväll, mycke jobb för honom nu. Men i helgen är han ledig. Så vi ska bara ha en skön ledig helg i helgen. Så otroligt vansinnigt underbart! Så det var min stundande dag i korta drag det. Ha en fin solig onsdag på er gott folk!

2 kommentarer :

  1. Så deilig! Vi skal på helsestasjonen på seks ukers kontroll med Erika etterpå, så vi får vel trille en tur etter det. Skal bli godt. Solen skinner ikke her, men kanskje den viser seg frem til vi skal ut og trille:)
    I påsken skal mannen ha over 10 dager fri, SOM jeg lengter!! Tror påsken er den fineste høytiden!
    Har dere startet å tenke på dåp og sånn enda? Pleier man kanskje å døpe litt senere i Norge enn Sverige? Vi ser for oss dåp i mai!

    SvaraRadera
  2. Grommis: Hej! Vi kommer att ha barnvälsignelse för Dylan den 11:e april. I det samfund vi tillhör så har man barnvälsignelse istället för dop, men jag tycker dop är väldigt fint! Men planerar ni i maj så är ni nog inte senare än svenskar. Ett halvår till ett år är nog ganska vanlig ålder för att döpas i Sverige. Lycka till på kontrollen! Kram!

    SvaraRadera