tisdag 16 mars 2010

Klädd idag igen

Inspirerad av gårdagens Dylan så körde jag på lite leopard idag jag med. Och till det jätteblå kofta och alldeles förfärligt aprikosa strumpor. Asså, de är inte förfärliga, bara förfärligt aprikosa.

2 kommentarer :

  1. hej du johanna! En fråga bara.. jag håller på o grejar med min blogg lite.. skaffade windows live writer för att kunna göra lite snyggare bildinlägg osv, men får det inte o funka as usual, hehe.. Vad har du för bloggredigering för att få liten kant på bilderna till exempel..:)

    SvaraRadera
  2. Mali: Ja hej du! Asså till saken hör ju att jag kör Mac, så tyvärr så har jag inte så mycke hjälp att komma med vad det beträffar windows live writer. Men jag gör mina bilder med ramar i photoshop, och det funkar ju för PC också. Hoppas det var till någon hjälp!

    SvaraRadera