tisdag 30 mars 2010

Habegär är aldrig bra

Nej titeln må vara sann, men jag har det ändå likväl. Habegär. Jag vill ha en ny kamera! En bra, lagom kompakt kamera med bra skärpdjup, vidvinkelobjektiv, macro och helst vinkelbar display. Canon är vad jag brukar föredra, men jag är öppen för förslag. Någon som har ett hett tips som man inte behöver spara två månadslöner eller tre föräldrapenningar för att köpa? För just nu känner jag att jag vill så mycke mer än vad min nuvarande kamera vill när det kommer till att ta bra bilder.

7 kommentarer :

 1. canon G10 ska väl vara bra vad jag har hört om du vill ha en kompaktkamera.

  SvaraRadera
 2. Linda: Ja en bekant äger en och är mycket nöjd. Men jag kan även tänka mig en system, bara den inte är allt för otymplig. Haha, det låter som jag menar en kompaktkamera, men det var en "kompakt" kamera jag menade ;-)

  SvaraRadera
 3. skulle du vilja ha en systemkamera och Canon skulle jag rekommendera 550D. Priset ligger runt 7000 kr, och som ett plus kan du även filma med den med en hyfsad bra kavalite. Vill du ha en lägre prisklass skulle jag rekommendera 450D. ;)

  SvaraRadera
 4. olympus, oslagbar
  Lite dyra än så länge på objektiv men det kommer mer och mer billiga och bra

  SvaraRadera
 5. Jag har nygligen inköpt Canons G11, och det är den bästa kameran jag haft. Är så nöjd med allt! Nu är ju detta ett till förlag på en kompaktkamera och inte en "kompakt" kamera :)
  Men jag var bara tvungen att rekommendera den ändå :)

  SvaraRadera
 6. Jag har nygligen inköpt Canons G11, och det är den bästa kameran jag haft. Är så nöjd med allt! Nu är ju detta ett till förlag på en kompaktkamera och inte en "kompakt" kamera :)
  Men jag var bara tvungen att rekommendera den ändå :)

  SvaraRadera
 7. Alla: Tack för era fina tips! Jag tar dem med mig för framtiden. Återstår bara att se hur snar framtid ;-)

  SvaraRadera