söndag 21 mars 2010

Förtydligande.

Bara för att vara på det klara med det hela, och förtydliga för den som inte orkar läsa allt jag skriver ordentligt, eller för den som väljer att läsa mellan raderna. I texten "Jan Guillou du är pinsam" så skrev jag inte någonstans att jag stöttar Lars Vilks. Det låter jag vara osagt. Jag skrev däremot att Jan Guillou har fel när han säger att det är ofarligt att ge sig på och provocera muslimer. Det är vad jag säger med texten, och det går inte att diskutera de facto att han sa det, för det är vad han sa, och det stämmer inte med verkligheten. Det är alltså fel. Och det är det som texten handlar om. Jag säger inte att jag stöttar Vilks, bara att Guillou är pinsam i att göra ett sådant uttalande. Ska man vara med och debattera samhällsfrågor så ska man vara bättre uppdaterad på hur situationen i samhället också faktiskt ser ut.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar