tisdag 26 januari 2010

Tusen nålar

Idag har jag sytt, strukit och hängt fjorton gardiner till kontoret där jag jobbar när jag inte är mammaledig. Sytt, sytt och sytt. Det är vad jag har gjort! Igår också. Och i helgen med för den delen. Så nu jag är måttligt trött vill jag lova. Men jag är klar! Och då var det så skönt att bli upplockad och hemskjutsad av mannen som dessutom hade en semla med sig i bilen till mig. I love him! Skönt är också att inte ha några fler sysslor eller åtaganden inplanerade över huvud taget för den kommande tiden. Ingenting förutom att göra precis vad jag vill eller har lust till. Och nu är det ju så att jag gillar att pyssla och hålla på, det är på ett sätt avkoppling i sig för mig, när det är på mina egna villkor. Så lite pyssel har jag faktiskt inplanerat. Men vi tar det som det kommer. Det som hinns med det hinns med. Just nu är jag så trött så att det känns som om jag har varit duktig nog för en hel samtid! Så på med mysbyxorna, här ska slappas!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar