onsdag 27 januari 2010

Pappablogg

Jag måste erkänna en sak. Jag är lite fast i Alex Schulmans pappablogg: "Att vara Charlie Schulmans pappa". Jag tycker både att den är mysig och riktigt rolig. Speciellt hans dialoger med Charlie, eller när han svarar på frågor riktade till någon annan bloggare, som dessa till Kenza. Först fatta jag ingenting, sen börja jag garva. Bara ett litet eftermiddagsbloggtips sådär.

Update: Det här var faktiskt också riktigt roligt. Men säg inget till Alex, då kanske han börjar bli för pretentiös i sina inlägg.

6 kommentarer :

 1. Johanna!! Bara två dagar kvar! Vad fantastiskt - nu kan han/hon flofloosha när som helst! Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Haha, må le av at du har feeling på tirsdag, da tror min mann at vår baby kommer. Jeg holder fremdeles en knapp på at det blir et januarbarn, men vi får nå se:)

  SvaraRadera
 4. Haha, må le av at du har feeling på tirsdag, da tror min mann at vår baby kommer. Jeg holder fremdeles en knapp på at det blir et januarbarn, men vi får nå se:)

  SvaraRadera
 5. Grommis: Ja jag måste också säga att jag hade hoppats på ett januaribarn, men vi får se, den har ju helgen på sig!

  SvaraRadera