fredag 8 januari 2010

Decenniet som gått - det kommer mera!

Jag har tänkt att slutföra hela denna decennieflashback, men var tvungen att ta två datorfria dagar nu för att hinna med lite annat. Och helgen ser nog likadan ut. Men misströsta inte! Jag kommer tillbaka. Och skulle en viss födelseprocess få för sig att komma igång så ska jag naturligtvis uppdatera er i mån av möjlighet. Annars så finns ju både jag och mannen på Twitter, så är man sådär suuupernyfiken så finns ju alla möjligheter! See you soon!

2 kommentarer :

  1. Du har ett recept som finns i februari 2008 hallonsockerkakaspeciale - ska provas idag! (Lägg gärna till det i dina recept så att jag hittar det lite lättare nästa gång :)

    SvaraRadera
  2. Anonym: Absolut! Håller hela tiden på att gå igenom äldre otaggade inlägg för att försöka sortera dem, ska genast lägga till den!

    SvaraRadera