söndag 31 januari 2010

Att vänta

Här väntar vi på barn minsann. När som helst nu, eller när som helst om två veckor. Helst då närmare till det där nuet än till om två veckor. Men det känns faktiskt som att det är närmare nuet. Men vad vet jag? Jag har ju aldrig fött barn förut! Så jag fortsätter att vänta. Och målar en öppen spis så länge.

3 kommentarer :

 1. Åh va spännande!!! Hoppas han/hon kikar ut snart!Kram

  SvaraRadera
 2. Och, som alla säger, du vet när det börjar... Jag tänkte att jag skulle försöka komma ihåg känslan så jag kunde förklara men... ja, man vet helt enkelt. :) Som sagt, stort lycka till!

  SvaraRadera
 3. Hanna: Ja nu återstår det bara att vänta :-)

  Anna: Tack! Ja jag passar på att pyssla lite så länge, tills den där känslan infinner sig. Jag har ju tippat imorgon, så vi får väl se ;-) Min andra gissning är på fredag...

  SvaraRadera