söndag 17 januari 2010

Tävling på G!

Idag när jag var på Moderna Museets i deras presentshop så tänkte jag på er också, så jag köpte faktiskt en liten souvenir till er läsare. Fast jag köpte bara en, trots att ni är några stycken. Eller ja, kanske just därför att ni är några stycken snarare. Så då är ju bara frågan hur vi löser det här? Ett alternativ är att ni får dela på den. Typ turas om. Skicka emellan. Eller så får ni helt enkelt slåss om den. Jag valde det senare alternativet. Så håll utkik här i dagarna så kanske ni får en liten present med posten!

2 kommentarer :

  1. Slåss, ååå så roligt =)
    Jag tar i med min högerarm och drämmer till allt vad jag har...

    SvaraRadera
  2. Louise: Äsch då, nu ångrar jag ju att jag inte menade slåss bokstavligt, det hade ju kunnat bli värsta actionen här ;-)

    SvaraRadera