onsdag 6 januari 2010

Decenniet som gått - 2001

Våren 2001 åkte vi till Gotland på sista klassresan tillsammans innan skolavslutningen. Samtidigt började jag på mitt första "riktiga" jobb, Mc Donald's och sista bilderna på mig som blond togs.

För sedan dök jag upp till niornas bankett som svarthårig. Fick ett infall att jag skulle tona håret i typ den bruna nyans som syntes i min utväxt, men det blev inte brunt, det blev svart. Med en touch av grönt. Men glad var jag ändå!

Sedan blev jag uppringd på sommarlovet av en tjej som sett mig stå i kassan på just Mc Donald's och fick en förfrågan om att modella lite för en make-up artist.
Jag gick två visningar och fotades för lite andra grejer också, men tackade sen nej när det erbjöds kontrakt eftersom jag inte hade någon lust att syssla med detta i någon större utsträckning. Men det var ändå kul att ha provat på det.

Sen drog jag till sjöss och seglade med båten Elida i Stockholms skärgård tills gymnasiet började. Jag låg många kvällar fram i fören av båten under stjärnklar himmel och sms'ade med en viss kille som jag träffat den sommaren också, och som skulle komma att bli min bästa vän och även komma att kallas för "äkta make" långt senare samma decennium.

4 kommentarer :

  1. Jag som trodde att det var 2000 vi träffades :) Du var, är och kommer alltid att vara det vackraste som finns i mina ögon gumman!

    SvaraRadera
  2. Arash: Men du är kille så du behöver inte ha full koll ;-P Men tack i alla fall! Love you!

    SvaraRadera
  3. Mer sånt här!I love it.

    SvaraRadera