fredag 29 januari 2010

God morgon Sverige!

Due-day idag. Noll dagar kvar till bebis det vill säga. Även om jag personligen inte tror att den kommer just idag. Inte imorgon heller faktiskt. Jag har tippat tisdag. Tisdag och en kille. Men det är inget annat än en gissning, eftersom alla andra också har en. Så det är min.

Nu ska jag ta och käka lite frukost, städa upp det sista efter diverse mysigheter igår och göra mig i ordning. Så får vi se vad jag hinner med mer idag. Jag tyckte mannen sa det så bra i morse angående det. Hans ord var: "Din tid går liksom så mycke fortare än andras." Men ja precis! Äntligen någon som fattar det!

Så med en känsla av att vara förstådd så går jag in i denna dag, och försöker att glömma att jag vaknade i morse med tårar som sved i ögonvrån. Jag drömde nämligen att min pappa, med fullt uppsåt, välte ner den tårta jag just hade gjort för att fira vårt barns ankomst med i diskhon. Och när jag sa att den gick nog att rädda, så spolar han hett vatten över den. Jag började såklart att gråta eftersom jag inte förstod hur man kan vara så elak. Men nu förstår jag. Det var en dröm. Så vi släpper det. Och jag går in i denna beräknade förlossningsdag pigg, förstådd och förlåtande. Ha en fin dag!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar