måndag 11 januari 2010

Tillfällig lösning

Jag kan ju alltid hitta en krånglig väg om jag inte hittar en lätt. Så den temporära lösningen på problemet att jag inte kan visa fler än 20 inlägg på varje label blev helt enkelt att göra fler labels. "Kläder 1", "Kläder 2", "Kläder 3" och så vidare. Men jag gillar inte den lösningen. Jag vill bara ha en label som heter "Kläder" kort och gott. Är det måntro för att jag fortfarande sitter och ändrar i "Html-versionen" av bloggen istället för "Layout-versionen"? Bör jag kanske ge upp och gå över till "Layouten"? Kunna lägga in "Bloglovin" och sköta mina labels smidigt? Men det är ju bara det att jag kommer att förlora mina två spalter då. Är det någon där ute som har ett ord av vishet, eller som över huvud taget förstår vad jag babblar om?

2 kommentarer :

  1. Hanna: Du, jag är alldeles för konservativ för att vara så radikal. Jag får ju ågren bara av att byta publiceringsform på min befintliga blogg ;-P

    SvaraRadera