tisdag 12 januari 2010

Välkomna ska ni vara!

Som ni ser så är det mesta sig likt! Men nu ligger i alla fall bloggen på en adress som har någon anknytning till den. Dessutom så passade jag på att byta till den nya layouthanteringen för att förenkla bloggandet och bloggläsandet för både er och mig. Så välkomna ska ni vara, till min nya gamla blogg!

7 kommentarer :

 1. Måste in och uppdatera! Grattis till ny-gammal blogg!

  SvaraRadera
 2. Anna: Tack! Att byta adressen var ett sånt där otacksamt jobb där det ser ut som man gjort typ inget, när man i verkligheten har gjort allt för att det ska se ut som om man gjort inget ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag vill inte klaga, bara berömma till din fin-fina blogg!

  Men är den inte lite "bred"? Eller så är det jag som har alldeles för liten skärm. Det får i vilket fall som helst inte riktigt plats. Dags att lära sig scrolla i sidled.

  SvaraRadera
 4. Sandra: Haha! Jasså, den kanske är för bred för andra skärmar? Vi har en jätteskärm, så för mig så flyter den fritt i mitten. Så olika det kan vara! Kan testa att göra den lite smalare så den passar alla skärmar. Ska försöka!

  SvaraRadera
 5. Sandra: Så! Nu har jag gjort den lite smalare, du kan få vara min spokesperson för alla med mindre skärmar än mig själv, så ser det bättre ut nu?

  SvaraRadera
 6. Då lämnar jag min rapport som den spokesperson jag blev.

  Nu är den fullt godkänd! Nu får jag med högerspalten också vilket är trevligt.

  Tackar så mycket! En sak mindre att reta sig på här i världen =)

  SvaraRadera